На 08 юни най-новият обект ФАНТАСТИКО отвори врати и постави нова крачка в развитието на Веригата.

На 08 юни 2017г. търговска верига „ФАНТАСТИКО“ откри най-новия си  супермаркет извън рамките на София – в гр. Елин Пелин на ул.«Витоша» № 7. Работното време на супермаркета  е от 7.30 ч до 22.00 ч без почивен ден.

С откриването му са създадени повече от 70 нови работни места.

Супермаркетът е разположен на терен с площ от 4 720 кв.м. и се отличава с красиви прилежащи площи – 1 500 кв.м. новозасадена растителност с над 3 500 бр. растения, зимна градина, детска площадка, пейки за отдих, паркинг, както и напълно обновeни тротоари и настилки около магазина.

Разгънатата застроена площ на супермаркета е повече от 2 200 кв.м.

Новият супермаркет ще предложи на жителите и гостите на община Елин Пелин многообразие от качествени стоки, високо ниво на обслужване, специални промоционални активности и редица допълнителни услуги, а именно: модерна аптека «Sopharmacy“, офис за сключване на застраховки «I&G Brokers“, пункт за разплащания на битови и комунални услуги „EasyPay“, обект на „Национална лотария“, автоматична пощенска станция за куриерски услуги «Speedy“ и банкомат на UniCredit Bulbank.

И в този обект “ФАНТАСТИКО” залага на открояваща се модерна визия, която стана тяхна запазена марка и търговско оборудване от водещи марки. Новост в традиционно богатия асортимент от стоки ще бъде наличието на черна и бяла техника и електроуреди. Присъстват и задължителните пресни плодове и зеленчуци, специално разработен сектор за био и диетични продукти, уютен козметичен център, прясна охладена риба, различни видове прясно изцедени сокове. Основен акцент е поставен върху кулинарния щанд с топла витрина, зона за прясно изпечен хляб, закуски и сандвичи, както и изпечени на място пици. Модерна кафетерия с обособени външни и вътрешни пространства за отдих и консумация ще осигури приятна атмосфера за посетителите на супермаркета.