На 2 ноември най-новият обект от веригата ще отвори врати, като осигурява над 100 нови работни места

На 2 ноември 2017 г. търговска верига „ФАНТАСТИКО“  открива най-новия си  супермаркет в гр. София, кв. „Младост 1“ на бул.«Йерусалим» №22. Ще работи с удължено работно време  от 7,30 ч до 24,00 ч без почивен ден. Направената инвестиция възлиза на приблизително 11 млн. лева.

Това е най-големият като търговска площ и модерен супермаркет досега,  в който са вградени всички най-успешни и съвременни практики, които търговската компания развива през последните години. Освен с модерна визия и стил, новият магазин се отличава и със специално развити продуктови зони, в които може да откриете артикули, произведени съгласно най-новите тенденции  и технологии за здравословно хранене и начин на живот.

Търговската зала е разделена на традиционните функционални групи. Всяка от тях е подчертана в интериора по специален начин чрез архитектурни елементи и подходящо осветление, акцентриращо вниманието на клиентите върху продуктите. Основен фокус са зоните с пресни зеленчуци, био-продукти и топлата витрина с готова храна. В рамките на търговската зала е предвидена сладкарска зона с места за консумация на място – както на закрито, така и на открито  към парковата зона и детската площадка.  Отново подборът на стоките е с акцент към най-модерните тенденции на хранене, предлагащи разнообразна, здравословна и висококачествена храна. Продуктовата селекция е фокусирана върху  многообразие и качество. Ще ви посрещнат  специално подбрани  био и диетични продукти, на място приготвено суши, различни видове прясно изцедени сокове, винаги топла и прясно приготвена храна, вкусни десерти. Важен акцент е прясната риба, свежото месо, деликатесите и млечният щанд. На винаги обилно заредените витрини, клиентите мога сами да изберат вида, големината и разфасовката, която желаят да закупят. Тук всеки клиент ще намери най-доброто решение за храната си, в зависимост от нуждите, възможностите, вкуса и желанието си. Новият супермаркет е  модерен, красив, градски магазин  и като част от голяма и бързоразвиваща се верига, предлага разнообразие, изгодни цени и множество услуги, така  необходими в забързания и динамичен начин на живот.
Обектът е  разположен в съществуваща сграда, която е изцяло реконструирана и обновена. Предвиден е и голям паркинг.  Разгънатата застроена площ е приблизително 4600 кв.м. Фасадите са изцяло обновени, като е следвана корпоративната идентичност на веригата. Основната фасада, към бул.“Йерусалим“, е изцяло отворена и остъклена за максимална видимост и ефирност на сградата, като това осигурява и визуалната връзка с градското пространство. От северната страна е организиран нов парков кът с детски съоръжения за всички възрастови групи, места за почивка и ново богато озеленяване. Към новоизградения парк е обърнат допълнителен втори вход към търговския обект, обслужващ живущите в околния район.

В Супермаркета можете да се възползвате от услугите на банковия клон на „УниКредит Булбанк“, аптека „Субра“, пункт за химическо чистене „Cristal Clean“, застрахователен офис на „SDI“, фото ателие „Фото 107“, ключарски шоурум „ИНТЕЗА“, магазин за мобилни аксесоари „GSM One“, „Easy Pay“.

На територията около магазина са засадени над 1500 многогодишни храсти и дървесна растителност.

За компанията:

Тази година компанията отбелязва 26 години от създаването си – през 1991г. Търговска верига „ФАНТАСТИКО“ е сред водещите компании за продажба на бързооборотни стоки и притежава  41 търговски обекти – супермаркети под едноименната марка, в гр.София, гр. Елин Пелин и в гр.Кюстендил. Във веригата работят над 3000 служители.

За 2016 година в портфолиото си „ФАНТАСТИКО“ добави и награда от Националния конкурс „СГРАДА НА ГОДИНАТА 2016”, в който магазин от  веригата, намиращ се в град София, кв.”Овча Купел”, ул.”Любляна” е определен от 27 членното жури за победител в изключително оспорваната категория „Търговска сграда на годината“.

Плановете на компанията за развитие продължават. През следващата година са планирани  няколко нови обекти и една голяма реконструкция на вече съществуващ супермаркет.  За напред  търговската верига отново ще се фокусира върху  специалните и търсени от българския потребител стокови групи, ще развие отделните сектори  и покаже многообразие, изобилен асортимент и качество както на стоките, така и на услугите, които предлага.

Фантастико вече втора година успешно развива и онлайн-продажби чрез платформата www.ebag.bg. Мисията на онлайн магазина е да подобри начина на живот на своите клиенти, като им спести много време и усилия и предложи голямо продуктово разнообразие и навременни доставки до посочен адрес с възможност за плащане както в брой и с ваучери, така и с банкови карти.