списък с покупки
Запишете желаните от вас продукти за пазаруване и ги споделете с останалите членове на семейството.

Новини

ФАНТАСТИКО СТАВА НА 26 ГОДИНИ И С НОВИЯ СИ СУПЕРМАРКЕТ ОТНОВО ПОКАЗВА НА СТОЛИЧАНИ КАКВО Е РАЗНООБРАЗИЕ И КАЧЕСТВЕНА ХРАНА

01 Ноември 2017

На 2 ноември най-новият обект от веригата ще отвори врати, като осигурява над 100 нови работни места

На 2 ноември 2017 г. търговска верига „ФАНТАСТИКО“  открива най-новия си  супермаркет в гр. София, кв. „Младост 1“ на бул.«Йерусалим» №22. Ще работи с удължено работно време  от 7,30 ч до 24,00 ч без почивен ден. Направената инвестиция възлиза на приблизително 11 млн. лева.

Това е най-големият като търговска площ и модерен супермаркет досега,  в който са вградени всички най-успешни и съвременни практики, които търговската компания развива през последните години. Освен с модерна визия и стил, новият магазин се отличава и със специално развити продуктови зони, в които може да откриете артикули, произведени съгласно най-новите тенденции  и технологии за здравословно хранене и начин на живот.

Търговската зала е разделена на традиционните функционални групи. Всяка от тях е подчертана в интериора по специален начин чрез архитектурни елементи и подходящо осветление, акцентриращо вниманието на клиентите върху продуктите. Основен фокус са зоните с пресни зеленчуци, био-продукти и топлата витрина с готова храна. В рамките на търговската зала е предвидена сладкарска зона с места за консумация на място – както на закрито, така и на открито  към парковата зона и детската площадка.  Отново подборът на стоките е с акцент към най-модерните тенденции на хранене, предлагащи разнообразна, здравословна и висококачествена храна. Продуктовата селекция е фокусирана върху  многообразие и качество. Ще ви посрещнат  специално подбрани  био и диетични продукти, на място приготвено суши, различни видове прясно изцедени сокове, винаги топла и прясно приготвена храна, вкусни десерти. Важен акцент е прясната риба, свежото месо, деликатесите и млечният щанд. На винаги обилно заредените витрини, клиентите мога сами да изберат вида, големината и разфасовката, която желаят да закупят. Тук всеки клиент ще намери най-доброто решение за храната си, в зависимост от нуждите, възможностите, вкуса и желанието си. Новият супермаркет е  модерен, красив, градски магазин  и като част от голяма и бързоразвиваща се верига, предлага разнообразие, изгодни цени и множество услуги, така  необходими в забързания и динамичен начин на живот.
Обектът е  разположен в съществуваща сграда, която е изцяло реконструирана и обновена. Предвиден е и голям паркинг.  Разгънатата застроена площ е приблизително 4600 кв.м. Фасадите са изцяло обновени, като е следвана корпоративната идентичност на веригата. Основната фасада, към бул.“Йерусалим“, е изцяло отворена и остъклена за максимална видимост и ефирност на сградата, като това осигурява и визуалната връзка с градското пространство. От северната страна е организиран нов парков кът с детски съоръжения за всички възрастови групи, места за почивка и ново богато озеленяване. Към новоизградения парк е обърнат допълнителен втори вход към търговския обект, обслужващ живущите в околния район.

В Супермаркета можете да се възползвате от услугите на банковия клон на „УниКредит Булбанк“, аптека „Субра“, пункт за химическо чистене „Cristal Clean“, застрахователен офис на „SDI“, фото ателие „Фото 107“, ключарски шоурум „ИНТЕЗА“, магазин за мобилни аксесоари „GSM One“, „Easy Pay“.

На територията около магазина са засадени над 1500 многогодишни храсти и дървесна растителност.

За компанията:

Тази година компанията отбелязва 26 години от създаването си – през 1991г. Търговска верига „ФАНТАСТИКО“ е сред водещите компании за продажба на бързооборотни стоки и притежава  41 търговски обекти – супермаркети под едноименната марка, в гр.София, гр. Елин Пелин и в гр.Кюстендил. Във веригата работят над 3000 служители.

За 2016 година в портфолиото си „ФАНТАСТИКО“ добави и награда от Националния конкурс „СГРАДА НА ГОДИНАТА 2016”, в който магазин от  веригата, намиращ се в град София, кв.”Овча Купел”, ул.”Любляна” е определен от 27 членното жури за победител в изключително оспорваната категория „Търговска сграда на годината“.

Плановете на компанията за развитие продължават. През следващата година са планирани  няколко нови обекти и една голяма реконструкция на вече съществуващ супермаркет.  За напред  търговската верига отново ще се фокусира върху  специалните и търсени от българския потребител стокови групи, ще развие отделните сектори  и покаже многообразие, изобилен асортимент и качество както на стоките, така и на услугите, които предлага.

Фантастико вече втора година успешно развива и онлайн-продажби чрез платформата www.ebag.bg. Мисията на онлайн магазина е да подобри начина на живот на своите клиенти, като им спести много време и усилия и предложи голямо продуктово разнообразие и навременни доставки до посочен адрес с възможност за плащане както в брой и с ваучери, така и с банкови карти.

Повече

Готви с Coca Cola и Фантастико

30 Октомври 2017

ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА

НА ПОТРЕБИТЕЛСКА ПРОМОЦИЯ

„Купи Coca-Cola 1.25L и 1кг охладено месо (свинско или телешко) и вземи стикер. Събери необходимия брой стикери и можеш да закупиш страхотен кухненски съд само за 5лв.“

ЧАСТ 1. ОРГАНИЗАТОР НА ПРОМОЦИЯТА

1.1. Промоцията „Купи Coca-Cola 1.25L и 1кг охладено месo (свинско или телешко) и вземи стикер. Събери необходимия брой стикери и можеш да закупиш страхотен кухненски съд само за 5лв.“ наричана по-нататък Промоцията, се организира и провежда от „Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани България“ АД,  София, ул. „Рачо П. Казанджията“ №8, наричано по-нататък Организатор.

ЧАСТ 2. ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА

2.1. Участниците в Промоцията са длъжни да спазват условията и разпоредбите на описаните по-долу правила на Промоцията, наречени Официални правила.

2.2. Официалните правила се публикуват на интернет адрес: www.ff-bg.net за целия период на Промоцията.

2.3. Организаторът си запазва правото да променя или допълва Официалните правила, като промените влизат в сила след предварителното им публикуване на сайта

www.ff-bg.net

2.4. С участието си в Промоцията участниците се обвързват с гореописаните Официални правила и се съгласяват да спазват условията и сроковетe на Промоцията.

ЧАСТ 3. ТЕРИТОРИЯ НА ПРОВЕЖДАНЕ НА ПОТРЕБИТЕЛСКА ПРОМОЦИЯ

3.1. Промоцията  се провежда в периода: от 27.10.2017 г. до 29.11.2017 или до изчерпване на количествата на наградите, което от двете събития настъпи по-рано.

За избягване на всяко съмнение Промоцията  започва на 27 октомври 2017г. и ще продължи до 29 ноември 2017г. (включително) или до изчерпване на количествата на наградите, което от двете събития настъпи по-рано, независимо от публикуването и наличието на рекламни материали преди и/или след посочените дати.

Промоцията се организира и провежда на територията на Република България във всички магазини „Фантастико“.

ЧАСТ 4. ПРАВО НА УЧАСТИЕ

4.1. В периода на провеждане на Промоцията, всяко юридическо лице   над 18г. закупило наведнъж 1 бутилка 1,25л Кока – Кола PET бутилка или 1,25л Кока-Кола Zero и 1 кг свинско или телешко месо от охладената витрина в съответния обект или 1 тарелка предварително пакетирано месо за обектите без охладена витрина,  получава стикер и книжка за събиране на стикери на касата в съответния търговски обект. При предоставяне на събрани необходими стикери на каса и заплащане на  сумата от 5лв получава един от четири брандирани с логото на Coca-Cola кухненски съдове по избор:

– купа за салата –  Трябва да се съберат 5 стикера

– малка тенджера – Трябва да се съберат 5 стикера

– голяма тенджера – Трябва да се съберат 10 стикера

– тиган – Трябва да се съберат 10 стикера

Всяка заплатена от участника  сума от 5лв ще бъде преведена в полза на благотворителната програма „Топъл обяд“ на Български Червен Кръст (БЧК). След изтичане на периода на Промоцията цялата събрана сума от покупки на кухненски съдове ще бъде дарена на БЧК.

ЧАСТ 5. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ПРОМОЦИЯТА

5.1. Промоцията стартира на 27.10.2017 г. и продължава до 29.11.2017 г. или до изчерпване на количествата на наградите, което от двете събития настъпи по-рано.

ЧАСТ 6. УЧАСТВАЩИ ОПАКОВКИ

6.1. „Участващата опаковка“ е бутилка Coca-Cola 1.25L или Coca-Cola Zero 1.25L в пластмасова опаковка.

ЧАСТ 7. ОПИСАНИЕ НА НАГРАДИТЕ

7.1. Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Промоцията, са следните:

 

7.1.1. Награди, раздавани в наградните центрове:

  1. Купа за салата брандирана с логото на Coca-Cola – общо 1500 бр.
  2. Малка тенджера за готвене брандирана с логото на Coca-Cola – общо 1500 бр.
  3. Голяма тенджера за готвене брандирана с логото на Coca-Cola – общо 1500 бр.
  4. Тиган за готвене брандиран с логото на Coca-Cola –  общо 1500 бр.

Наградите по точка 7.1.1 са с пазарна стойност под 30 лв.

ЧАСТ 8. МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В ПРОМОЦИЯТА И ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДИ

8.1 Купи Coca-Cola 1.25L и 1кг охладено месо (свинско или телешко) и вземи стикер. Събери необходимия брой стикери и можеш да закупиш страхотен кухненски съд само за 5лв.

 

ЧАСТ 9. ЗАМЕНЯНЕ И ПРЕОТСТЪПВАНЕ НА НАГРАДИ.

9.1. Наградите са лични и се предоставят на лицето, изпълнило правилата на Промоцията. Наградите не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни за техния паричен еквивалент.

ЧАСТ 10. ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ПРОМОЦИЯТА

10.1. Организаторът има неотменимо право да прекрати Промоцията по всяко време, обявявайки това в съответствие с Част 2 на настоящите Официални правила, в случай че констатира злоупотреба или масово нарушаване на правилата, при възникване на форсмажорни обстоятелства или по други обективни причини. В случай на злоупотреба, недобросъвестно поведение или нарушаване на Официалните правила от участник, Организаторът има право да го дисквалифицира. В тези случаи на участниците не се дължи компенсация.

ЧАСТ 11. ОГРАНИЧАВАНЕ НА ОТГОВОРНОСТТА

 11.1.  Организаторът на промоцията не отговаря и няма да бъде привличан като страна в спорове за собственост върху награди.

11.2.   Организаторът на промоцията не се задължава да води кореспонденция за непечеливши претенции или по други подобни поводи.

11.3. Организаторът не носи отговорност за дефект на награда, както и за каквато и да била вреда/щета, причинена  от някоя от наградите, посочени в настоящите официални правила.

ЧАСТ 12. СПОРОВЕ

12.1. Спорове между Организатора на Промоцията и участници в същата се решават по взаимна договорка. При невъзможност за постигане на такава спорът се решава от компетентните съдилища в Република България

 

Повече

Седмица на Нескафе

26 Октомври 2017

Седмица на NESCAFÉ® във ФАНТАСТИКО!

От 26 октомври  до 1 ноември  търси новото NESCAFÉ® 3in1 с канела и останалите NESCAFE продукти на специални цени! Всичко започва с NESCAFE!

 

Повече

Седмица на Milka във Фантастико!

19 Октомври 2017

От 19 до 25 октомври купи шоколади Milka на специална цена, само в твоето Фантастико!

Milka. Нежността идва отвътре!

 

 

Повече

Седмица на Милде и Емека

12 Октомври 2017

Само от 12 до 18 октомври всички продукти Милде и Емека са на специални цени във вашето Фантастико!

 

 

 

Повече
Loading...