списък с покупки
Запишете желаните от вас продукти за пазаруване и ги споделете с останалите членове на семейството.

Новини

НОВ ЩАНД НА НАЦИОНАЛНАТА ЛОТАРИЯ ВЪВ ФАНТАСТИКО ЕЛИН ПЕЛИН

22 Юни 2017

Късметлийско откриване на щанда на Национална лотария във Фантастико – Елин Пелин

На 24 юни, събота, с много печалби и лятно настроение Национална лотария ще открие нов щанд в супермаркет Фантастико в град Елин Пелин.

Начало на голямото забавление и печелене на късметлийския щанд ще сложи вълнуваща игра с водещите на Национална лотария, която започва точно в 12.00 часа. В нея могат да участват всички, закупили продукти на Национална лотария на стойност 5 лева от щанда или касата на магазина.

Поредните късметлии ще се оборудват със страхотни продукти от света на технологиите. Четири лаптопа, четири смартфона, четири телевизора и четири таблета очакват своите собственици. Посетителите може да спечелят и уникални тениски с легендата Христо Стоичков, късметлийски чаши, тефтери с химикалки и лотарийни билети.

Талоните на всички, които не бъдат изтеглени, ще участват в жребия за стилен Citroen C-Elysee и четири парични печалби на обща стойност 10 000 лева. Той ще се тегли на 11 юли 2017 г.

Очакваме Ви на новия щанд на Национална лотария в магазин Фантастико в град Елин Пелин на 24 юни от 12.00 часа!

 

 

Повече

СЕДМИЦА НА БИРА ШУМЕНСКО ВЪВ ФАНТАСТИКО

22 Юни 2017

Седмица на Шуменско във Фантастико!

От 22 Юни до 28 Юни, Шуменско във Фантастико е на специални, атрактивни цени.

Нашата маса поздравява вашата маса с Шуменско. Автентично качество от 1882.

Повече

Почувствай главозамайващата романтика на Амалфийското крайбрежие!

12 Юни 2017

Купи продукти DUREX на стойност над 12лв с ДДС, регистрирай номера от касовата бележка на www.facebook.com/durexbg и може да спечелиш:

  • 1 от 3 пътувания за двама, за 3 нощувки до крайбрежието на Амалфи
  • 1 комплект с продукти Durex Intense всеки ден на промоцията.

Период на играта: от 15 юни до 31 юли 2017г.

За всички подробности следете: www.facebook.com/durexbg

 

Повече

Фантастико отвори нов супермаркет в гр. Елин Пелин

08 Юни 2017

На 08 юни най-новият обект ФАНТАСТИКО отвори врати и постави нова крачка в развитието на Веригата.

На 08 юни 2017г. търговска верига „ФАНТАСТИКО“ откри най-новия си  супермаркет извън рамките на София – в гр. Елин Пелин на ул.«Витоша» № 7. Работното време на супермаркета  е от 7.30 ч до 22.00 ч без почивен ден.

С откриването му са създадени повече от 70 нови работни места.

Супермаркетът е разположен на терен с площ от 4 720 кв.м. и се отличава с красиви прилежащи площи – 1 500 кв.м. новозасадена растителност с над 3 500 бр. растения, зимна градина, детска площадка, пейки за отдих, паркинг, както и напълно обновeни тротоари и настилки около магазина.

Разгънатата застроена площ на супермаркета е повече от 2 200 кв.м.

Новият супермаркет ще предложи на жителите и гостите на община Елин Пелин многообразие от качествени стоки, високо ниво на обслужване, специални промоционални активности и редица допълнителни услуги, а именно: модерна аптека «Sopharmacy“, офис за сключване на застраховки «I&G Brokers“, пункт за разплащания на битови и комунални услуги „EasyPay“, обект на „Национална лотария“, автоматична пощенска станция за куриерски услуги «Speedy“ и банкомат на UniCredit Bulbank.

И в този обект “ФАНТАСТИКО” залага на открояваща се модерна визия, която стана тяхна запазена марка и търговско оборудване от водещи марки. Новост в традиционно богатия асортимент от стоки ще бъде наличието на черна и бяла техника и електроуреди. Присъстват и задължителните пресни плодове и зеленчуци, специално разработен сектор за био и диетични продукти, уютен козметичен център, прясна охладена риба, различни видове прясно изцедени сокове. Основен акцент е поставен върху кулинарния щанд с топла витрина, зона за прясно изпечен хляб, закуски и сандвичи, както и изпечени на място пици. Модерна кафетерия с обособени външни и вътрешни пространства за отдих и консумация ще осигури приятна атмосфера за посетителите на супермаркета.

Повече

Седмица на сладоледи Нестле във Фантастико

08 Юни 2017

Седмица на сладоледи “Нестле” във “Фантастико”. От 8 до 14 юни ледени изкушения със специални предложения. Грабни любимия ти сладолед “Нестле” на фантастична цена в твоето “Фантастико”!

Повече
Loading...