списък с покупки
Запишете желаните от вас продукти за пазаруване и ги споделете с останалите членове на семейството.

Новини

Презентация от д-р Мермерски във Фантастико в гр. Елин Пелин

20 Юли 2017

На 21.07.2017 г. от 17 часа д-р Йонко Мермерски лично ще разкаже интересна и полезна информация за  Йогурт PRO+Мермерски  на всички посетители на Фантастико в гр. Елин Пелин.

Уникалният продукт Йогурт PRO+Мермерски в две маслености  – 2% и 3,2% е направен по патентованата рецептата на проф. и д-р Мермерски, с българско краве мляко от фермата на Опицвет,  производството се извършва под строг контрол в мандра Опицвет.

Д-р Йонко Мермерски и проф. Христо Мермерски в период от над 12 години изучават, изследват и експериментират симбиози от различни бактериални видове, за да създадат такава синергия от 8 различни пробиотични бактериални вида, която да подсилва ползите от всеки един от тях и да допринася за полезните качествата на продукта като цяло.

В периода от 1994 г. до днес съвместно с баща си проф. Христо Мермерски, д-р Йонко Мермерски работи в областта на природната медицина и е автор и съавтор на над 30 енциклопедични книги в тази сфера. Някои от направленията на природната медицина, в които той има голям принос и значителни разработки са антиейджинг/забавяне на стареенето, лечение чрез хранене, хранителни добавки и тяхното заместване със здравословни храни, пробиотици и пробиотични храни, соколечение и създаване на нови млечно-кисели продукти с пробиотични свойства.

Повече

СЕДМИЦА НА CORNY ВЪВ ФАНТАСТИКО

20 Юли 2017

Седмица на Corny във Фантастико. Мюсли бар с пълнозърнести съставки, печени ядки, мед и нежен шоколад. За невероятен вкус и много енергия. От 20 до 26 юли любимите ви Corny десерти на изключителни цени само във Вашето „Фантастико”. Corny. Ready for more.

Повече

Седмица на Бони във Фантастико

13 Юли 2017

Седмица на Бони във Фантастико!

От 13.07 до 19.07 всички продукти с марка БОНИ са на специални цени само в твоето Фантастико!

Бони – предпочитаме месо!

Повече

СЕДМИЦА НА СЛАДОЛЕДИ НЕСТЛЕ

06 Юли 2017

Седмица на сладоледи “Нестле” във “Фантастико”. От 6 до 12 юли ледени изкушения със специални предложения. Грабни любимия ти сладолед “Нестле” на фантастична цена в твоето “Фантастико”!

Повече

Седмица на Persil, Rex и Perwoll във Фантастико

29 Юни 2017

Седмица на Persil, Rex и Perwoll във “Фантастико”!

Немска технология на супер цена!

Опитай сега от 29 юни до 05 юли само в твоето Фантастико!

Повече
Loading...