списък с покупки
Запишете желаните от вас продукти за пазаруване и ги споделете с останалите членове на семейството.

Новини

Седмица на КФМ

06 Април 2017

Седмица на КФМ във ФАНТАСТИКО

От 06 до 12 април Вашите любими мезета са на специални цени. Възползвайте се от нашите предложения сега.

КФМ – качество с традиция от 1922 година.

Повече

Национална лотария раздава страхотни печалби на 12 нови щанда в магазини Фантастико

04 Април 2017

По случай откриването на 12 нови щандa в магазини Фантастико Национална лотария ще зарадва своите почитатели със страхотни печалби.

 

При покупка на продукти на стойност 5 лева те ще участват в специална игра и могат да грабнат разкошна бонус печалба или да се включат в жребия за чисто нов Citroen C-Elysee и парични печалби на обща стойност 10 000 лева.

 

Страхотните печалби, които е подготвила Национална лотария са: 12 LED телевизора 40”, 12 лаптопа, 12 таблета, 12 смартфона. И още страхотни тениски с лика на легендарния футболист Христо Стоичков, тефтери с химикалки и чаши на Национална лотария.

 

А ето ги и най-новите щандове в магазини Фантастико, на които щастливците могат да открият късмета със супер печалба от Национална лотария:

 

От 3 до 17 април – Фантастико, ж.к Дружба 1, ул. Тирана №3

От 3 до 17 април – Фантастико, ж.к Младост 3, ул. 102

От 7 до 21 април – Фантастико, ж.к Малинова долина, бул. Симеоновско шосе №87А

От 18 април до 2 май – Фантастико, ж.к Дървеница, бул. Свети Климент Охридски №15

От 18 април до 2 май – Фантастико, ж.к Люлин 6, бул. Джавахарлал Неру, срещу бл. 604

От 28 април до 12 май – Фантастико, ж.к Младост 4, до блок 405

От 3 май до 17 май – Фантастико, ж.к Бояна, бул. Александър С. Пушкин №64

От 8 май до 22 май – Фантастико, ж.к Люлин 1, ул. Константин Константинов, до бл. 6

От 22 май до 5 юни – Фантастико, ж.к Надежда 3, бул. Хан Кубрат, до бл. 301

От 12 юни до 26 юни – Фантастико, ж.к Младост 4, ул. Д- р Атанас Москов №15

От 16 юни до 30 юни – Фантастико, ж.к Надежда 1, ул. Лютибродски и ул. Царевец

От 23 юни до 7 юли – Фантастико, ж.к Овча Купел, ул. Любляна №46А

 

Участниците ще могат да се включат в жребия за страхотен Citroen C-Elysee и парични печалби на обща стойност 10 000 лева на всички щандове на Национална лотария в страната. Талони за участие в жребия ще могат да получат и на касите на магазини Фантастико, в които има късметлийски щанд на лотарията.

 

Жребият за големите печалби ще се тегли на 11 юли 2017 г. Късмет на всички участници!

Повече

2 МИНУТИ НА ВЪРХА С COLGATE

31 Март 2017

Правила на играта2 МИНУТИ НА ВЪРХА

Играта е организирана от ТП „Колгейт-Палмолив Адриa”, чрез своя диструбутор “ Виста АВТ“ АД, със седалище и адрес на управление: гр. Любляна, площад “Карделева” № 11А, ЕИК 20549121, наричано по-долу за краткост “Организатор”, със съдействието на Търговска верига „Фантастико“.

Участник в играта може да бъде всяко дееспособно физическо лице, което пребивава на територията на Република България.

В настоящата игра НЕ могат да са участници служители на ТП „Колгейт-Палмолив Адриa”, служители на “Виста АВТ” АД и Търговска верига „Фантастико“, както и техните родственици (до 2ра степен по права линия).

Продължителност на играта: Играта ще се проведе в периода от 1ви Април  до 30 Април 2017г.

Начин на провеждане на играта:

Прово на уастие в играта имат всички клиенти на Търговска верига „Фантастико“, които отговарят на следните кумулативни условия:

 1. Всеки закупил продукти с марка Колгейт* на стойност над 4 лева в периода на играта.
 2. Написал 2-те си имена и телефон за връзка на гърба на касовия бон (или копие на касов бон) с покупка на продукти на марката Колгейт на стойност над 4 лева.
 3. Пуснал надписания касов бон по т. 2 по-горе в брандираните Колгейт урни, разположени в задкасово пространство на всеки един обект от Търговска верига „Фантастико“.

*В играта участват всички продукти с марката Колгейт.

При изпълнение на горепосочените правила, клиентите имат право да участват в играта. Участието в играта се осъществява при спазване на официалните правила на играта. Всеки участник има право на неограничен брой участия в играта.

Печеливши и избиране: От всички участници в играта ще се изберат 7 (седем) печеливши. Изборът ще бъде направен на лотариен принцип и ще се състои на 10.05.2017 в 10 часа в присъствието на нотариус в офиса на ТП „Колгейт-Палмолив Адриa” (адрес София, 1592 , София Еърпорт център, бул. Христофор Колумб“ № 64, ет. 1). Преизбирането на участник, който вече е спечелил награда ще бъде отменено.

Списък с печелившите имена ще бъде публикуван на официалната фейсбук страница на Търговска верига „Фантастико“на 10-ти Май 2017.

До 5 работни дни след изтеглянето на имената Организаторът ще се свърже с печелившите на посоченият телефон на гърба на касовия бон.

Награди:

 • 7 Ваучера за 2 минутно пазаруване на максимална стойност от 400лв в Търговска верига „Фантастико“*.
 • Ваучерът е валиден за пазаруване в следните обекти на Търговска верига „Фантастико“: ФФ 22 (адрес: кв. Студентски град ул. “Акад. Борис Стефанов” №12) или ФФ 16 (адрес: ж.к. “Люлин 6” /център/ бул. “Джавахарлал Неру” №26 ) или ФФ 38 (адрес: жк. „Овча Купел“, ул. „Любляна“ №42А). Печелившите участници могат да изберат 1 от 3- те обекта посочени по-горе.
 • Пазаруването започва на 16ти Май 2017 (вторник) в 10:30ч.
 • Времето на пазаруване (2 минути) се следи от по 1 официлен представител на 3-те компанни, участващи в провеждането на играта (на ТП „Колгейт-Палмолив Адриa”, „Виста АВТ“ АД и Търговска верига „Фантастико“).

*В случай, че печелившият избере стоки на стойност надвишаваща 400 Лева, разликата над 400 лева е за негова сметка.

Няма да бъдат предоставени никакви алтернативни награди от горепосочените. Наградите не могат да се заменят за пари и/или други ценности.

Защита на личните данни:  Личните данни на наградените няма да бъдат използвани за никаква друга цел от организаторът на играта и Търговска верига „Фантастико“, след предоставяне на наградите.

Основни правила:

 1. Организаторът на играта не носи отговорност за преустановяване на тази игра поради форсмажорни обстоятелства или други обстоятелства извън неговия контрол.
 2. Организаторът си запазва правата да променя правилата и условията на играта, целеустремено и в съответствие с всички приложими законодателни актове.
 3. Организаторът не е носи отговорност за: (a) всеки неуспех да се приемат записи, свързани с грешки за пренос и други условия извън неговия разумен контрол; (б) всяко закъснение, изгубени или повредени предавания или записи (в) комютърни или комуникационни неизправности или повреди; (г) всякакви прекъсвания, загуби или щети, причинени от събития извън неговия контрол.
 4. Търговска верига „Фантастико“не носи отговорност за законосъобразността на играта и нейното провеждане.

 

Повече

Седмица на „Лактима Балкан“

30 Март 2017

Седмица на млякото с „Лактима Балкан“  във Фантастико!

От 30 март до 5 април всички млечни продукти „Лактима Балкан“ са на преференциални цени.

Лактима Балкан – Част от твоя ден!

Повече

СЕДМИЦА НА PERSIL, REX И PERWOLL

23 Март 2017

Седмица на Персил, Рекс и Первол във Фантастико!

От 23ти до 29ти март, ви очакват супер оферти на супер цени от марките Персил, Рекс и Первол, само във вашето Фантастико.

Обградете се със свежест и чистота с продуктите на Хенкел!

Повече
Loading...