списък с покупки
Запишете желаните от вас продукти за пазаруване и ги споделете с останалите членове на семейството.

Новини

Седмица на майсторлъшки мезета “Орехите”

16 Ноември 2017

От 16-ти до 22-и ноември не пропускайте специалните цени на всички продукти с марка “Орехите” само в магазини “Фантастико”.

Докоснете се до тайната на Добруджанския майстор и се насладете на автентичния вкус на майсторлъшки мезета “Орехите”.

 

Повече

Фантастико празнува 26 години

15 Ноември 2017

Фантастико  става на 26 години иии….. Който празнува, той ЧЕРПИ!

Участвай на http://igra.ff-bg.net/ и може да спечелиш!

Пазарувайте от 2.11.-30.11.2017 г. в търговска верига Фантастико или онлайн на www.ebag.bg и при покупка над 25 лв. може да участвате и  спечелите някоя от следните награди:

 • Ваучери за пазаруване за една година!

Петима от вас ще имат възможност в рамките на една година ежемесечно да получават ваучери за пазаруване, които могат да се използват в магазините от ТВ“Фантастико“. Ваучерите са на  стойност 200 лв. на месец.

 • Ще почерпим вместо Вас за рождения Ви ден като на 26 от вас ще предоставим ваучер “Рожден ден” на стойност 300 лв. всеки, а вие решавате как да го използвате. Предлагаме ви голяма палитра от възможности:

Може да напазарувате в нашите магазини Фантатико  или онлайн www.ebag.bg . A ako искате друг да приготви вместо вас – заповядайте в един от нашите ресторанти „MyСhoice“  или си поръчайте кетъринг- доставка и ние ще се погрижим за вашите гости.

За тези, които обичат веселите партита и хубавата музика, може да  заповядат в клуб „Joy Station“, където доброто настроение и хубавата музика са гарантирани.

Ако имате състезателен дух, елате в боулинг-зали „Mega Xtreme“ и си организирайте забавен турнир по боулинг.

Това е Вашият рожден ден и Вие решавате как да го прекарате, а ние само ви предоставяме възможностите!

Тортата разбира се е от нас- отново по Ваш избор!

 • 100 ваучера на стойност по 30 лв. за пазаруване в магазините от ТВ“Фантастико“
 • 26 абонамента за безплатна доставка в рамките на една година при закупуване на стоки от онлайн магазина e-bag.

Ако сте  любител на онлайн пазаруването или искате да опитате, без да оскъпявате пазара си с доставка,  e-bag сега предоставя на 26 от вас абонамент за безплатна доставка в рамките на една година и без ограничение на бройките поръчки.

За да участвате  в нашата игра е необходимо да сте пазарували на стойност над 25 лв. в някой от магазините „Фантастико“ или онлайн на www.ebag.bg и да регистрирате касовата си бележка на http://igra.ff-bg.net/  във формата за участие при спазване на Условията за участие в играта.  За пазарувалите в ebag  е необходимо да регистрират поръчковия си номер. Може да участвате неограничен брой пъти като регистирате различни касови бележки или поръчкови номера. Те обаче мога да бъдат регистрирани еднократно. Наградата си ще  получите само срещу предоставяне на касовата бележка от магазини Фантастико или поръчков номер от ebag, с които сте участвали и съответно спечелили. Важно! Пазете ги до края на играта!

 

І. Общи условия.

 1. Настоящите Условия за участие (наричани “Условията”) уреждат начина на провеждане на Играта “Фантастико празнува 26 години” (наричана “Играта”). Условията са обявени и са достъпни за всички лица на интернет страницата на „Фантастико“ www.ff-bg.net .
  2. Организатор на Играта са „ВАН ХОЛДИНГ” ЕООД, ЕИК 831050781, „ЕВРОПА-ВН“ЕООД, ЕИК 831524037, „ЕВРО ХАРТ“ЕООД, ЕИК 101060325, „ВИНТЕРКО-БГ“ЕООД, ЕИК 831680844, вписани в Търговския регистър към Агенция по вписванията със седалище и адрес на управление: гр. София, кв.“Симеоново“, ул.“Момина сълза“ № 14 а, „ДАР Г.Н.“ООД, ЕИК 831556063,  вписано в Търговския регистър към Агенция по вписванията със седалище и адрес на управление: гр. София, ж.к.“Младост 3“, ул.“Ген.Радко Димитриев“ №15 и „КЪНВИНИЪНС“АД, ЕИК 204786976, вписано в Търговския регистър към Агенция по вписванията със седалище и адрес на управление: гр. София, район Лозенец, бул.“Черни връх“ № 84, ет.5 (наричани “Организатора”).
  3. Периодът на провеждане на играта е от 02.11.2017 г. до 30.11.2017 г. (наричан „Период на провеждане”).
  4. Интернет страницата, чрез която се осъществява играта, е  http://igra.ff-bg.net.
  5. Играта се организира и провежда на български език, за територията на Република България и във всички търговски обекти на веригата „Фантастико“.
  6. Участието в играта е допустимо при стриктно спазване на настоящите Условия. С извършването на което и да е от действията за участие в играта, описани по-долу, всеки участник потвърждава, че се е запознал с условията, разбрал ги е и ги приема безусловно. ІІ. Право на участие.
  7. Право да участват в Играта имат всички дееспособни физически лица, с постоянен адрес в Република България, които към датата на участие са навършили 18 години, с изключение на служителите на Организатора и членове на техните семейства (включително възходящи и низходящи).
 2. Участник в Играта е всяко лице, направило покупка на стойност над 25 (двадесет и пет) лв., в който и да е супермаркет „Фантастико“ или на онлайн магазина на адрес www.ebag.bg на територията на Република България и е изпратило коректно попълнен според Условията онлайн формуляр за участие със своите лични данни и данните от касова бележка, която е получил на касата, в който и да е супермаркет Фантастико, или номер на поръчката от онлайн магазина www.ebag.bg ІІІ. Условия за участие.
  9. Участието в Играта е обвързано с покупка.
  10. За участие в Играта желаещите трябва да направят покупка на стойност над 25 (двадесет и пет) лв., в който и да е супермаркет Фантастико в гр.София, гр.Елин Пелин или гр.Кюстендил или в онлайн магазина на www.ebag.bg.
 3. На касата, след заплащане на покупката си, Клиентите получава касова бележка и ако сумата надвишава 25 лв. имат право да участват в играта и възможност да спечелят една от описаните награди.

При пазаруване в онлайн магазина www.ebag.bg  Клиентите получават поръчков номер и ако покупката им надвишава 25 лв. имат право да участвате в играта и възможност да спечелит една от описаните награди.
12. За участие в тегленето Участникът трябва да попълни формата за участие като регистрира: номер на каса, номер бон, номер нул., номер на касовата бележка и дата в посочените полета на онлайн формуляра със своите лични данни на адрес  на  http://igra.ff-bg.net.

При пазаруване в онлайн магазина www.ebag.bg Участникът трябва да попълни формата за участие като регистрира поръчковия си номер и попълни коректно онлайн формуляра със своите лични данни на адрес на  http://igra.ff-bg.net

 1. Пълният списък с награди са в Раздел IV „Награди“ от настоящите Условия.
  14. Задължителните личните данни, които Участникът трябва да попълни, са: име, фамилия, населено място, телефон за връзка и имейл адрес.
  15. Всеки Участник има право да участва в Играта неограничен брой пъти, като регистрира различни кодове от различни касови бележки или различни поръчкови номера от онлайн пазаруването си.
  16 Не е възможно повторно регистриране на касова бележка или поръчков номер.
  17. С регистрирането на информацията от касова бележка или поръчковия номер Участниците дават съгласието си личните им данни да бъдат събирани, обработвани и съхранени от Организатора за целите на играта, а в случай че бъдат обявени за печеливши, дружеството да публикува техните данни по избран от дружеството начин.
  18. Един Участник може да спечели само една награда в рамките на Играта.
  19. Регистрираната информация от касовата бележка или поръчковия номер участва в тегленето за разпределение на наградите, което ще бъде извършено на 01.12.2017г.
 2. Награди.
  20. Всеки Участник, който е направил покупка на стойност над 25 (двадесет и пет) лв., в който и да е супермаркет Фантастико или в онлайн магазина на www.ebag.bg, попълнил е коректно онлайн формата за  участие в Играта и отговаря на Условията, има право да участва в Играта и да спечели една от седните награди:
 • 5 награди  ваучер за пазаруване в рамките на една година. Ваучерите са на стойност по 200 лв.месечно, като всеки печеливш ще получава в началото на всеки месец ваучер за пазаруване на стойност 200 лв. валиден във всички  супермаркети „Фантастико“.
 • 26 награди ваучер „Рожден ден“. Всеки един от спечелилите ще получи за рождения си ден ваучер за пазаруване на стойност 300 лв. Ваучерите „Рожден ден“ могат да бъдат използвани  в супермаркети „Фантастико, ресторанти „MyChoice“, Спортно- развлекателен комплекс с боулинг зала  „Joy Station“ и боулинг- зали „Mega Xtreme“.
 • 100 награди ваучери за пазаруване в супермаркети Фантастико всеки на стойност 30 лв.
 • 26 награди безплатен транспорт при закупуване на стоки от онлайн магазина e-bag.bg.
 1. Печелившите Участници ще бъдат теглени на случаен принцип в Централния офис на ТВ„Фантастико“ в гр.София, кв.“Симеоново“, ул.“Момина сълза“ № 14а от комисия в състав – представители на следните дирекции: „Правна“, „Маркетинг и реклама“ и „Търговска“ на 01.12.2017г.
 2. Печелившите ще бъдат обявени на 04.12.2017г. на www.ff-bg.net .
  23. Само печелившите Участници ще бъдат уведомявани – по имейл или по телефон до 5 (пет) работни дни след тегленето на наградите.
  24. Участници, с които Организаторът не може да осъществи контакт в рамките на 5 (пет) работни дни, губят правото си да получат наградата. В такъв случай Организаторът се свързва с резервен Участник.
  25. Организаторът не носи отговорност в случай на невъзможност за свързване с печеливш Участник поради грешно попълнени данни.
  26. Имената на спечелилите участници, посочени в онлайн формуляра за участие, и наградите, които печелят, ще бъдат публикувани на официалната интернет страница на Фантастико (www.ff-bg.net) след свързване и потвърждаване от страна на Участника.
  27. Участниците могат по всяко време да оттеглят съгласието си за публикуване на личните им данни на интернет страницата. В такъв случай няма да могат да продължат участието си в Играта. Искането за оттегляне от Играта се изпраща на reklama@ff-bg.net.
  28. Печелившите Участници могат да получат своята награда в Централния офис на ТВ„Фантастико“ в гр.София, кв.“Симеоново“, ул.“Момина сълза“ № 14а.

29.Печелившите Участници ще могат да получат своите награди като следва да предоставят на служител на Организатора печелившия касов бон, с който са участвали в Играта /и  поръчковия номер от онлайн магазина e-bag/,  както и документ за самоличност за удостоверяване на данните на лицето с данните на печелившия.
30. В случай че печелившият не може да получи наградата си лично, същата може да бъде взета от упълномощено лице, чрез представянето на изрично пълномощно, като това обстоятелство се вписва в приемо-предавателния протокол, за да се удостовери, че наградата е получена.
31. За получаването на наградата си печелившите участници предоставят в съответствие със Закона за данъците върху доходите на физическите лица изискваните за данъчни цели лични данни.
32. Печелившите участници на награди на стойност над 30 (тридесет) лв. са освободени от данък върху дохода на физическите Лица, който ще бъде платен от Организатора. Организаторът се задължава заедно с всяка награда на стойност над 30 (тридесет) лв. да предостави на печелившите участници служебна бележка, удостоверяваща стойността на наградата. Печелившите ще могат за използват служебната бележка за подаване на своята годишна данъчна декларация във връзка с изискванията на Закона за данъците върху доходите на физическите лица.
33. При невъзможност да се предостави печелившия касовия бон или поръчковия номер от онлайн магазина, наградата няма да бъде връчена. В такъв случай, Организаторът се свързва с резервен Участник.
34. Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друга награда. Наградата не може да бъде преотстъпена на трето лице.
35. Печелившите ваучери следва да се използват до 31.01.2019 г.

V. Лични данни.
36. Личните данни на всички Участници в играта се обработват в съответствие с действащото законодателство и вътрешната политика на Организатора за защита на личните данни и за целите, посочени в настоящите Условия.
37. Организаторът, в качеството си на Администратор на лични данни, обработва личните данни на Участниците за целите на настоящата Игра. С участието си в Играта Участниците се съгласяват и доброволно предоставят своите лични данни на Организатора, който ще ги обработва за целите на Играта.
38. Личните данни, предоставени на и обработвани от Организатора могат да бъдат разкривани от дружеството за целите на Играта на трети лица и на други администратори на лични данни на територията на Република България при спазване на разпоредбите на действащото законодателство.
39. С участието си в Играта Участниците потвърждават, че са запознати и се съгласяват с настоящите Условия. За въпроси, отнасящи се до обработването на лични данни, които не са уредени в настоящите Условия, се прилагат разпоредбите на ЗЗЛД.
40. С регистрирането на кода от касовия бон и попълване на формуляра за участие участниците дават изричното си съгласие техните лични данни да бъдат събрани, обработвани и съхранени от Организатора в качеството му на Администратор на лични данни за целите, посочени в настоящите правила, както и тези данни да бъдат разкривани от дружеството на трети лица и на други администратори на лични данни за целите на играта на територията на Република България и при спазване на разпоредбите на ЗЗЛД. Личните данни могат да бъдат предоставяни и на държавни органи, в т.ч. органи на съдебната власт, когато това е необходимо за защита на законните права и интереси на Организатора или когато те имат право на достъп до тях по закон. Лицата, за които съответните лични данни се отнасят, имат право на достъп до и корекция на личните си данни.

VI. Отговорност.
41. Организаторът не носи каквато и да е отговорност за вреди, които не са пряка и непосредствена последица от участието в Играта или са резултат от невъзможността Участниците да се свържат със интернет сървъра. Организаторът не  носи отговорност за технически проблеми, като например, но не само, срив на информационната система, прекъсване на електрозахранването или техническа неизправност на компютъра, използван от Участника, както и при неуспешни опити за достъп до интернет по каквито и да било причини.
42. Организаторът има право да прекрати Играта по всяко време поради технически причини, свързани с играта и/ или промени в приложимото действащо законодателство, разпореждания на компетентни държавни органи, нарушаване на настоящите Условия (вкл. което води или може да доведе до материални злоупотреби) и/ или форсмажорни обстоятелства и/ или други обстоятелства извън контрола на Организатора, като обяви това по подходящ начин. В тези случаи Организаторът не дължи компенсация на Участниците.

 1. Организаторът не носи отговорност и не е длъжен да води кореспонденция във връзка с участия, които са се забавили, били са невъзможни или неуспешни, в резултат на технически проблеми с комуникационните системи.
  44. Всички Участници поемат на своя отговорност всички разходи, които са възникнали поради участието им в Играта (включително – разходи за достъп до Интернет), с изключение на разходи за изпращане на награда до посочен от Участник супермаркет на Фантастико.
  45. Организаторът не носи отговорност за забава на доставките или невъзможност за получаване и ползване на наградата, поради официални национални празници или други обстоятелства, които не зависят от Организатора и които възпрепятстват използването на наградата.
  46. Участници, които не спазват Условията, ще бъдат дисквалифицирани без допълнително уведомление. Организаторът си запазва правото да премахва всякакво съдържание, което смята за неподходящо и неуместно, несъвместимо с Играта, обидно, дискриминационно или противоречащо на добрите нрави. В тези случаи решението на Организатора ще бъде окончателно и не подлежи на допълнително обсъждане.
  47. Организаторът не носи отговорност за претърпени от Участника и/ или трето лице загуби и/ или вреди, вследствие на предоставена от Участника фалшива идентичност, въвеждане на неверни данни или други подобни действия с цел повече участия. Участници, които използват фалшива идентичност в Играта и/ или нарушават по какъвто и да било начин механизма на Играта, ще бъдат дисквалифицирани без допълнително уведомление, като губят правото на спечелена награда, в случай че са имали право на такава. VII. Други.
  48. При въпроси относно Условията участниците могат да изпратят запитване на следния електронен адрес: reklama@ff-bg.net.
  На същия адрес се подават жалби и сигнали във връзка с играта. Анонимни жалби и сигнали не се разглеждат от Организатора.
  49. Задълженията на Организатора на играта се изчерпват с предоставянето на наградата на спечелилия участник.
  50. Организаторът определя правилата на играта едностранно и има право да ги изменя и допълва по всяко време.
  51. Недействителността на отделни текстове от Условията на Играта не засяга действителността и приложимостта на останалите условия.
  52. Приложимо към правоотношенията, възникнали по повод на Играта, е действащото законодатество в Р България.

Повече

Фантастико и Делимано

06 Ноември 2017

Точки СЪБЕРИ и с ФАНТАСТИКО цяла колекция съдове СПЕЧЕЛИ! Само от 02.11.17 г. до 3.01.18 г. за всеки 10 лв. получаваш по една промо точка. А след като събереш съответния брой точки можеш да закупиш избран продукт от Тинита или Делимано на специална промо цена.

Повече

ФАНТАСТИКО СТАВА НА 26 ГОДИНИ И С НОВИЯ СИ СУПЕРМАРКЕТ ОТНОВО ПОКАЗВА НА СТОЛИЧАНИ КАКВО Е РАЗНООБРАЗИЕ И КАЧЕСТВЕНА ХРАНА

01 Ноември 2017

На 2 ноември най-новият обект от веригата ще отвори врати, като осигурява над 100 нови работни места

На 2 ноември 2017 г. търговска верига „ФАНТАСТИКО“  открива най-новия си  супермаркет в гр. София, кв. „Младост 1“ на бул.«Йерусалим» №22. Ще работи с удължено работно време  от 7,30 ч до 24,00 ч без почивен ден. Направената инвестиция възлиза на приблизително 11 млн. лева.

Това е най-големият като търговска площ и модерен супермаркет досега,  в който са вградени всички най-успешни и съвременни практики, които търговската компания развива през последните години. Освен с модерна визия и стил, новият магазин се отличава и със специално развити продуктови зони, в които може да откриете артикули, произведени съгласно най-новите тенденции  и технологии за здравословно хранене и начин на живот.

Търговската зала е разделена на традиционните функционални групи. Всяка от тях е подчертана в интериора по специален начин чрез архитектурни елементи и подходящо осветление, акцентриращо вниманието на клиентите върху продуктите. Основен фокус са зоните с пресни зеленчуци, био-продукти и топлата витрина с готова храна. В рамките на търговската зала е предвидена сладкарска зона с места за консумация на място – както на закрито, така и на открито  към парковата зона и детската площадка.  Отново подборът на стоките е с акцент към най-модерните тенденции на хранене, предлагащи разнообразна, здравословна и висококачествена храна. Продуктовата селекция е фокусирана върху  многообразие и качество. Ще ви посрещнат  специално подбрани  био и диетични продукти, на място приготвено суши, различни видове прясно изцедени сокове, винаги топла и прясно приготвена храна, вкусни десерти. Важен акцент е прясната риба, свежото месо, деликатесите и млечният щанд. На винаги обилно заредените витрини, клиентите мога сами да изберат вида, големината и разфасовката, която желаят да закупят. Тук всеки клиент ще намери най-доброто решение за храната си, в зависимост от нуждите, възможностите, вкуса и желанието си. Новият супермаркет е  модерен, красив, градски магазин  и като част от голяма и бързоразвиваща се верига, предлага разнообразие, изгодни цени и множество услуги, така  необходими в забързания и динамичен начин на живот.
Обектът е  разположен в съществуваща сграда, която е изцяло реконструирана и обновена. Предвиден е и голям паркинг.  Разгънатата застроена площ е приблизително 4600 кв.м. Фасадите са изцяло обновени, като е следвана корпоративната идентичност на веригата. Основната фасада, към бул.“Йерусалим“, е изцяло отворена и остъклена за максимална видимост и ефирност на сградата, като това осигурява и визуалната връзка с градското пространство. От северната страна е организиран нов парков кът с детски съоръжения за всички възрастови групи, места за почивка и ново богато озеленяване. Към новоизградения парк е обърнат допълнителен втори вход към търговския обект, обслужващ живущите в околния район.

В Супермаркета можете да се възползвате от услугите на банковия клон на „УниКредит Булбанк“, аптека „Субра“, пункт за химическо чистене „Cristal Clean“, застрахователен офис на „SDI“, фото ателие „Фото 107“, ключарски шоурум „ИНТЕЗА“, магазин за мобилни аксесоари „GSM One“, „Easy Pay“.

На територията около магазина са засадени над 1500 многогодишни храсти и дървесна растителност.

За компанията:

Тази година компанията отбелязва 26 години от създаването си – през 1991г. Търговска верига „ФАНТАСТИКО“ е сред водещите компании за продажба на бързооборотни стоки и притежава  41 търговски обекти – супермаркети под едноименната марка, в гр.София, гр. Елин Пелин и в гр.Кюстендил. Във веригата работят над 3000 служители.

За 2016 година в портфолиото си „ФАНТАСТИКО“ добави и награда от Националния конкурс „СГРАДА НА ГОДИНАТА 2016”, в който магазин от  веригата, намиращ се в град София, кв.”Овча Купел”, ул.”Любляна” е определен от 27 членното жури за победител в изключително оспорваната категория „Търговска сграда на годината“.

Плановете на компанията за развитие продължават. През следващата година са планирани  няколко нови обекти и една голяма реконструкция на вече съществуващ супермаркет.  За напред  търговската верига отново ще се фокусира върху  специалните и търсени от българския потребител стокови групи, ще развие отделните сектори  и покаже многообразие, изобилен асортимент и качество както на стоките, така и на услугите, които предлага.

Фантастико вече втора година успешно развива и онлайн-продажби чрез платформата www.ebag.bg. Мисията на онлайн магазина е да подобри начина на живот на своите клиенти, като им спести много време и усилия и предложи голямо продуктово разнообразие и навременни доставки до посочен адрес с възможност за плащане както в брой и с ваучери, така и с банкови карти.

Повече

Готви с Coca Cola и Фантастико

30 Октомври 2017

ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА

НА ПОТРЕБИТЕЛСКА ПРОМОЦИЯ

„Купи Coca-Cola 1.25L и 1кг охладено месо (свинско или телешко) и вземи стикер. Събери необходимия брой стикери и можеш да закупиш страхотен кухненски съд само за 5лв.“

ЧАСТ 1. ОРГАНИЗАТОР НА ПРОМОЦИЯТА

1.1. Промоцията „Купи Coca-Cola 1.25L и 1кг охладено месo (свинско или телешко) и вземи стикер. Събери необходимия брой стикери и можеш да закупиш страхотен кухненски съд само за 5лв.“ наричана по-нататък Промоцията, се организира и провежда от „Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани България“ АД,  София, ул. „Рачо П. Казанджията“ №8, наричано по-нататък Организатор.

ЧАСТ 2. ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА

2.1. Участниците в Промоцията са длъжни да спазват условията и разпоредбите на описаните по-долу правила на Промоцията, наречени Официални правила.

2.2. Официалните правила се публикуват на интернет адрес: www.ff-bg.net за целия период на Промоцията.

2.3. Организаторът си запазва правото да променя или допълва Официалните правила, като промените влизат в сила след предварителното им публикуване на сайта

www.ff-bg.net

2.4. С участието си в Промоцията участниците се обвързват с гореописаните Официални правила и се съгласяват да спазват условията и сроковетe на Промоцията.

ЧАСТ 3. ТЕРИТОРИЯ НА ПРОВЕЖДАНЕ НА ПОТРЕБИТЕЛСКА ПРОМОЦИЯ

3.1. Промоцията  се провежда в периода: от 27.10.2017 г. до 29.11.2017 или до изчерпване на количествата на наградите, което от двете събития настъпи по-рано.

За избягване на всяко съмнение Промоцията  започва на 27 октомври 2017г. и ще продължи до 29 ноември 2017г. (включително) или до изчерпване на количествата на наградите, което от двете събития настъпи по-рано, независимо от публикуването и наличието на рекламни материали преди и/или след посочените дати.

Промоцията се организира и провежда на територията на Република България във всички магазини „Фантастико“.

ЧАСТ 4. ПРАВО НА УЧАСТИЕ

4.1. В периода на провеждане на Промоцията, всяко юридическо лице   над 18г. закупило наведнъж 1 бутилка 1,25л Кока – Кола PET бутилка или 1,25л Кока-Кола Zero и 1 кг свинско или телешко месо от охладената витрина в съответния обект или 1 тарелка предварително пакетирано месо за обектите без охладена витрина,  получава стикер и книжка за събиране на стикери на касата в съответния търговски обект. При предоставяне на събрани необходими стикери на каса и заплащане на  сумата от 5лв получава един от четири брандирани с логото на Coca-Cola кухненски съдове по избор:

– купа за салата –  Трябва да се съберат 5 стикера

– малка тенджера – Трябва да се съберат 5 стикера

– голяма тенджера – Трябва да се съберат 10 стикера

– тиган – Трябва да се съберат 10 стикера

Всяка заплатена от участника  сума от 5лв ще бъде преведена в полза на благотворителната програма „Топъл обяд“ на Български Червен Кръст (БЧК). След изтичане на периода на Промоцията цялата събрана сума от покупки на кухненски съдове ще бъде дарена на БЧК.

ЧАСТ 5. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ПРОМОЦИЯТА

5.1. Промоцията стартира на 27.10.2017 г. и продължава до 29.11.2017 г. или до изчерпване на количествата на наградите, което от двете събития настъпи по-рано.

ЧАСТ 6. УЧАСТВАЩИ ОПАКОВКИ

6.1. „Участващата опаковка“ е бутилка Coca-Cola 1.25L или Coca-Cola Zero 1.25L в пластмасова опаковка.

ЧАСТ 7. ОПИСАНИЕ НА НАГРАДИТЕ

7.1. Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Промоцията, са следните:

 

7.1.1. Награди, раздавани в наградните центрове:

 1. Купа за салата брандирана с логото на Coca-Cola – общо 1500 бр.
 2. Малка тенджера за готвене брандирана с логото на Coca-Cola – общо 1500 бр.
 3. Голяма тенджера за готвене брандирана с логото на Coca-Cola – общо 1500 бр.
 4. Тиган за готвене брандиран с логото на Coca-Cola –  общо 1500 бр.

Наградите по точка 7.1.1 са с пазарна стойност под 30 лв.

ЧАСТ 8. МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В ПРОМОЦИЯТА И ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДИ

8.1 Купи Coca-Cola 1.25L и 1кг охладено месо (свинско или телешко) и вземи стикер. Събери необходимия брой стикери и можеш да закупиш страхотен кухненски съд само за 5лв.

 

ЧАСТ 9. ЗАМЕНЯНЕ И ПРЕОТСТЪПВАНЕ НА НАГРАДИ.

9.1. Наградите са лични и се предоставят на лицето, изпълнило правилата на Промоцията. Наградите не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни за техния паричен еквивалент.

ЧАСТ 10. ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ПРОМОЦИЯТА

10.1. Организаторът има неотменимо право да прекрати Промоцията по всяко време, обявявайки това в съответствие с Част 2 на настоящите Официални правила, в случай че констатира злоупотреба или масово нарушаване на правилата, при възникване на форсмажорни обстоятелства или по други обективни причини. В случай на злоупотреба, недобросъвестно поведение или нарушаване на Официалните правила от участник, Организаторът има право да го дисквалифицира. В тези случаи на участниците не се дължи компенсация.

ЧАСТ 11. ОГРАНИЧАВАНЕ НА ОТГОВОРНОСТТА

 11.1.  Организаторът на промоцията не отговаря и няма да бъде привличан като страна в спорове за собственост върху награди.

11.2.   Организаторът на промоцията не се задължава да води кореспонденция за непечеливши претенции или по други подобни поводи.

11.3. Организаторът не носи отговорност за дефект на награда, както и за каквато и да била вреда/щета, причинена  от някоя от наградите, посочени в настоящите официални правила.

ЧАСТ 12. СПОРОВЕ

12.1. Спорове между Организатора на Промоцията и участници в същата се решават по взаимна договорка. При невъзможност за постигане на такава спорът се решава от компетентните съдилища в Република България

 

Повече
Loading...