списък с покупки
Запишете желаните от вас продукти за пазаруване и ги споделете с останалите членове на семейството.

Новини

„Фантастико“ открива два нови супермаркета, единият от които ще е част от мини търговски център

18 Юни 2018

Общата инвестиция надхвърля 63 млн. лева собствен капитал

През есента на 2018 г. верига супермаркети „Фантастико“  ще открие два нови обекта. Първият ще  е на бул „Г.М.Димиров“, до хотел „Вега“.
Обектът се разпростира върху внушителните 4700 кв.м., а общата разгърната, застроена площ е повече от 10 000 квадратни метра. Инвестицията е над 39 млн. лв. Работното време  е  до 24.00 часа, а предвидените работни места са 100.
Вторият обект е на добре познатия на всички столичани адрес  бул. „Черни връх“  204. На мястото на сегашния супермаркет ще се  открие  реновиран, модерен, нов и уголемен обект. Клиентите на търговската верига ще бъдат наистина приятно изненадани от оптимизацията му,  асортимента и условията на пазаруване в него.
Проектът се разпростира върху забележителната застроена площ от 4090 кв.м. Инвестицията е над 24 млн. лв. Обектът отново ще работи денонощно и ще се открият над 50 допълнителни работни места към персонала до момента.
Сградата на „Черни връх“ се състои от две основни обществени зони – за търговски обекти – аптека Субра, химическо чистене, магазин за битова техника Зора и др., на юг, и супермаркет ФАНТАСТИКО на север.  Така локацията ще се превърне в изключително удобен и практичен мини търговски център. За удобство на клиентите, към двете части на сградата са реализирани независими входни пространства. Вътрешната връзка между търговските обекти и супермаркета е решена посредством пасаж и подвижни пешеходни пътеки, а за комфорт на посетителите са предвидени два подхода до покрития паркинг, под търгоската зала на магазина, релизирани чрез подвижни пешеходни пътеки.
И двата супермаркета вече са в строеж.
По традиция и двата обекта на „Фантастико“ залагат на открояваща се модерна визия, пречупена през призмата на конкретна ситуация.
Супермаркетите следват фирмената тенденция за външна визуална връзка към търговската зала, представена с внушителна стъклена фасада.
В духа на предшествениците и тези обекти ще се открояват с богат асортимент от стоки, пресни плодове и зеленчуци, различни видове прясно изцедени сокове, специално разработен сектор за био и диетични продукти, уютен козметичен сектор – всичко необходимо за ежедневието на клиента.  Сериозен акцент е поставен върху кулинарния щанд с топли витрини, зона за закуски и сандвичи. За първи път пред очите на посетителите ще се случва цялата магия на производството на хляба – от замесването до изпичането му. В пространството след касите е предвидена «Кафетерия», с уютна зона за консумация. По дължина на същата зона, навън, е обособена и покрита тераса със седящи места, където клиентите на супермаркета могат да се насладят както на богатия асортимент на приготвените на място храни и напитки, така и на урбанистична гледка.
За удобство на клиентите, и към двата  супермаркета е прeдвиден покрит паркинг и открит паркинг с над 150 открити паркоместа в близост до основните пешеходни подходи. В духа на съвременните тенденции са заложени и станции за зареждане на електро автомобили.
На нивото на супермаркет „Фантастико“, клиентите могат да се възползват от допълнителни услуги – офиси за сключване на застраховки I&G brokers, за плащане на битови сметки – Easy pay, бутик за цветя Florence, банкомат и др., в зависимост от обекта.

Повече

Седмица на Ариана

13 Юни 2018

От 14 до 20 юни търсете всички продукти с марка Ариана на ударна, футболна цена!

Ариана – една бира – много истории!

Повече

Събрани дарения за SOS детски селища

12 Юни 2018

Скъпи приятели, с огромна радост съобщаваме, че през месец май с ваша помощ успяхме да съберем сумата от 22 140 лв. в подкрепа на кампанията на „SOS Детски селища“ – „Никое дете не трябва да расте само“. Заедно с останалите дарения от клиенти общата сума се равнява на 105 264 лв. Както обещахме, ние я удвоихме, което прави съвместните ни дарения за инициативата общо 210 528 лв. Изключително благодарни сме, че с общи усилия вече сме по-близо до крайната цел – никое дете да не расте само!

Повече

Седмица на сладоледи Nestle

07 Юни 2018

Ледени изкушения със специални предложения във Фантастико. Седмица на сладоледи Nestle от 07 до 13 юни! Грабни любимия ти сладолед Nestle на фантастична цена в твоето Фантастико!

Повече

Три обекта на Фантастико стават зона на SPARK

04 Юни 2018

Три обекта от търговската верига „Фантастико“ в кварталите “Гео Милев”, “Овча Купел” и на бул. “Симеоновско шосе” са обезпечени със зарядна инфраструктура и стават зони за наем и освобождаване на електромобили от SPARK

 От днес в паркингите на три обекта на търговската верига „Фантастико“ са монтирани напълно функциониращи публични зарядни станции за електромобили от мрежата на Eldrive.  Магазините се намират в „Sky City Mall“ в кв. „Гео Милев“, на бул. „Симеоновско шосе“ № 87А – срещу комплекс „МАКСИ“ и на ул. „Любляна“ № 42А в кв. “Овча Купел”. На паркингите на горепосочените търговските обекти от верига „Фантастико“ са обособени паркоместа за електромобили, на които са монтирани по две 22 kW AC зарядни станции от мрежата на Eldrive.

Мрежата от зарядна инфраструктура Eldrive e първата мрежа с национално покритие и единствената, която разполага с умна платформа, позволяваща на потребителите да получат в реално време информация за локацията, типа на зарядната стация, цената на зареждане и дали е свободна в момента.

Благодарение на „Фантастико“ услугата се разширява  в три различни части на София, които имат остра нужда от решение на транспортните им проблеми.

 

Повече
Loading...