списък с покупки
Запишете желаните от вас продукти за пазаруване и ги споделете с останалите членове на семейството.

Новини

ФАНТАСТИКО И КОКА-КОЛА ХБК БЪЛГАРИЯ ДАРИХА 27 840 ЛВ НА ПРОГРАМА „ТОПЪЛ ОБЯД“ НА БЧК

12 Януари 2018

Кока-Кола ХБК България и верига супермаркети Фантастико събраха 27 840 лв. в полза на Програма „Топъл обяд“ на БЧК в кампанията  „Готви с Кока-Кола и Фантастико“, проведена в обектите на хранителната верига. Събраната сума ще осигури безплатен обяд на 350 деца в неравностойно положение от областите Ямбол и София. Сумата беше предадена днес на Христо Григоров, Председател на БЧК, от Ива Николова, Финансов директор на Фантастико, и Светослав Атанасов, Изпълнителен директор на Кока-Кола ХБК, в най-новия магазин на Търговска верига Фантастико в София, жк. Младост 1, бул. Йерусалим 22, открит в края на миналата година.

През месеците октомври и ноември 2017 г. Кока-Кола ХБК България и Фантастико организираха активираща благотворителна кампания с цел набиране на средства в помощ на БЧК. При всяка закупена комбинация, от Кока-Кола и охладено месо от витринa в магазин на веригата,  клиентът имаше възможността да получи на каса стикер-точка и при събирането на съответния брой точки да доплати сумата от 5лв., за да получи страхотен кухненски съд. Кока-Кола ХБК България и Фантастико дариха цялата сума от закупените кухненски продукти в полза на благотворителната кауза на БЧК „Топъл обяд“.  Кампанията предизвика голям интерес, за което двете компании-организатори изказват най-сърдечна благодарност към всеки потребител, допринесъл за каузата и се надяват и занапред така успешно да сътрудничат на БЧК.

Повече

Седмица на Olympus

11 Януари 2018

От 11 до 17 януари всички продукти “Olympus” са на специални неустоими цени.
Потърси истинския вкус на “Olympus” в твоето “Фантастико.“

 

Повече

СЕДМИЦА НА NESCAFE

04 Януари 2018

Седмица на NESCAFE във ФАНТАСТИКО!

Само от 04  до 10 Януари, в твоето ФАНТАСТИКО, вземи продукти с марка NESCAFE на специални цени!

Всичко започва с NESCAFE!

Повече

Седмица на ТАНДЕМ

29 Декември 2017

През тази седмица нашата звезда е “Тандем”! Зарадвай цялото семейство за празничните дни с истински вкус и добро качество! Поръчай от ФАНТАСТИКО или ebag.bg.

Повече

СЕДМИЦА НА LINDT

21 Декември 2017

Обожавате ли шоколад?

Опитайте Линдт!

Седмица на Линдт във „Фантастико“.

Зарадвайте любимите си хора с желан подарък, създаден от майсторите на шоколада Линдт!

От 21-ви до 27-и декември – специални цени на всички продукти  Линдт.

Само във Вашето „Фантастико“!

 

Повече
Loading...