списък с покупки
Запишете желаните от вас продукти за пазаруване и ги споделете с останалите членове на семейството.

Новини

Промоционална активност на ZEWA

12 Януари 2017
Официални правила на ZEWA промоциятаигра със скреч карти в

 ТВ Фантастико

12.01.-25.01.2017

РАЗДЕЛ 1. ОРГАНИЗАТОР НА ПРОМОЦИЯТА И ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА НА РЕКЛАМНАТА КАМПАНИЯ

Промоцията на “Zewa игра със скреч карти” (“Промоцията”) се организира и провежда от „Фортуна КОМ” ООД  (“Организатор на промоцията”) и възлага от SCA Hygiene Products SRL (“Възложител на промоцията”).

 

Официалните Правила са изготвени в съответствие с изискванията на българското законодателство и ще бъдат публично оповестени в съответствие с Раздел 12.

Организаторът на Промоцията си запазва правото да допълва или променя Официалните Правила, като промените влизат в сила в деня на тяхното оповестяване.

 

РАЗДЕЛ 2. ТЕРИТОРИЯ НА ПРОМОЦИЯТА

Промоцията се провежда едновременно във всички 40 (четиредесет) магазина на ТВ Фантастико на територията на Република България.

 

 

РАЗДЕЛ 3. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ПРОМОЦИЯТА

Промоцията започва на 12 януари 2017 г. и ще продължи до 25 януари 2017 г. включително или до изчерпване на скреч картите и наградите.

 

 

РАЗДЕЛ 4. УЧАСТВАЩИ ТЪРГОВСКИ МАРКИ И ОПАКОВКИ

Участващите търговски марки и продукти в промоцията са: всички с търговска марка Zewa

 

 

РАЗДЕЛ 5. МЕХАНИЗЪМ НА ПРОМОЦИЯТА И ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДИТЕ

Участието в промоцията е обвързано с покупа!

Желаещите да участват в Промоцията трябва да закупят едновременно  произволни продукти с марката Zewa на стойност мининум 3.99 лв.с ДДС по цени на ТВ Фантастико  в рамките на промоционалния период (12.01.2016 – 25.01.2017 г. включително). При всяка такава покупка едновременно на произволни продукта с марката Zewa на стойност минимум 3.99 лв. с ДДС съответният клиент получава веднага на касата в магазина, в който прави покупката, скреч карта за участие в промоцията, която скреч карта трябва да изтрие на място в магазина и има шанс да спечели една от посочените предметни награди, съгласно предвиденото по-долу в настоящите Правила.

 

След изтриване на обозначеното за целта поле на скреч картата, ако клиентът открие надпис „Вземи своята награда“, което означава, че картата е печеливша и за да може да получи наградата, той трябва да предаде картата на касиера, срещу което ще получи веднага на място от него съответната награда.

 

 

РАЗДЕЛ 6. ОПИСАНИЕ НА НАГРАДИТЕ

След изтриване на обозначеното за целта поле на скреч картата, ако участникът в Промоцията открие надпис „Вземи своята награда“ той печели 1 пакет тоалетна хартия Zewa Ultra Soft 4-пластова 2 ролки.

Наградата тоалетна хартия Zewa Ultra Soft 4-пластова 2 ролки е на стойност 2.90 лв. с ДДС.  Наградите, които са предвидени да бъдат раздадени от Организатора по време на Промоцията са общо 900 (деветстотин) пакета тоалетна хартия Zewa Ultra Soft 4-пластова 2 ролки разпределени на случаен принцип в обектите на ТВ Фантастико преди началото на Промоцията.

 

Наградите ще се получават веднага на място от касата на магазина, където е направена покупката и е изтрита печеливша карта, след предаването й на касиера.

 

 

 

РАЗДЕЛ 7. ОТГОВОРНОСТ

 

Организаторът на промоцията не се задължава да води кореспонденция с участниците за непечеливши претенции за получаване на награда,  изтичане на срока на промоцията или по други подобни поводи.

 

 

РАЗДЕЛ 8. ПРАВО НА УЧАСТИЕ

 

Промоцията е отворена за участие на всички физически лица с местоживеене в България.

Няма ограничения за броя участия. Всеки един клиент може да участва многократно в Промоцията при едновременна покупка на произволни продукти с марката Zewa на стойност мининум 3.99 лв.с ДДС, направена в магазините на ТВ Фантастико в посочения период на Промоцията (12.01.2017 – 25.01.2017 г. включително). С една едновременна покупка на продукти Zewa на стойност минимум 3.99 лв. с ДДС не може да се участва два пъти.

 

Посочените условия за участие са кумулативни, еднакви и задължителни за всички участници.

 

РАЗДЕЛ 9. ОТСЪСТВИЕ НА ПАРИЧНИ АЛТЕРНАТИВИ

Не се допуска замяна на награди за пари и други изгоди.

 

РАЗДЕЛ 10. ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ПРОМОЦИЯТА

Организаторът има неотменимото право да променя правилата на промоцията, както и да прекрати промоцията по всяко време, обявявайки това в съответствие с Раздел 1, в случай че настъпят материални злоупотреби, нарушаване на правилата или форсмажорни обстоятелства. В тези случаи на участниците не се дължи компенсация и не се допуска връщане на продукти.

 

РАЗДЕЛ 11. СЪДЕБНИ СПОРОВЕ

Всеки потенциален съдебен спор между Организатора на промоцията и участниците в същата се решава по взаимна договорка; при невъзможност за постигане на такава спорът се решава от компетентните съдилища в Република България.

 

РАЗДЕЛ 12. ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА

Официалните Правила са публикувани на www.ff-bg.net .

 

Информация за промоцията може да бъде получена и на тел. 02/942 44 02 или на имейл fortuna@fortuna.bg.

 

 

 

Повече

Седмица на SUSHARD

12 Януари 2017

Седмица на SUSHARD във ФАНТАСТИКО. От 12 до 18 януари твоите любими SUSHARD бонбони са на специална цена.

Наслади се сега на неподражаем SUSHARD вкус, само в твоето ФАНТАСТИКО

sushard

Повече

Седмица на KITKAT и LION

05 Януари 2017

„Вкусна седмица на KITKAT и LION във ФАНТАСТИКО.

От 05 до 11 януари всички шоколадове десерти киткат и десерти лайън са на специални цени,

Само в твоето ФАНТАСТИКО“

Повече

Седмица нa Lindt

22 Декември 2016

Обожавате ли шоколад? Отдайте се на истинско вкусово изживяване!

Седмица нa Lindt  във ФАНТАСТИКО от 22 до 28 Декември. Споделете празнизите

С  най-нежните шоколадови съвършенства, от майсторите на шоколада – Lindt.

Вълшебна коледа с Lindt и ФАНТАСТИКО

Повече

Магазин Ф40 отвори врати в кв. Гео Милев

15 Декември 2016

Днес на 15.12.2016 отворихме своя 40-ти магазин. Той се намира в кв. Гео Милев на ул. Николай Коперник №27 и е последното бижу в колекцията ни.

Очакваме Ви с много подаръци и изненади. Повече информация за магазина може да намерите тук

 

Пожелаваме Приятно Пазаруване  🙂

Екипът на ТВ ФАНТАСТИКО

 

Повече
Loading...