списък с покупки
Запишете желаните от вас продукти за пазаруване и ги споделете с останалите членове на семейството.

Кариери

Защо ще се чувствате добре, ако работите във “Фантастико“

Зад марката „Фантастико“ стои екип от хора, които помагат на клиентите да превърнат времето за пазаруване и ангажименти към дома в приятно преживяване. Такова, каквото всеки би искал да има. Вие също, нали?

За да работят отговорно и с удоволствие, ние осигуряваме на нашите служители:

Приятна работна среда и гарантирани условия на труд и заплащане

Повече от 1000 от служителите ни работят при нас повече от 5 години. Това е истинско доказателство, че сме успели да изградим лоялни отношения и истински екип. Предлагаме ви:

Конкурентно трудово възнаграждение, което се изплаща на предварително определена дата. Бъдете спокойни, предвидили сме и непредвиденото и винаги ще получавате заплатата си навреме.

Удобно и гъвкаво работно време – знаем, че всеки има нужда от достатъчно време за почивка, за близките си и за свои лични занимания и проекти. Ще го осигурим и на вас, ако станете част от екипа ни.

Професионално обучение – развитието на нашите служители е гаранция за развитието на бизнеса ни. Затова осигуряваме първоначално обучение за всеки новопостъпил, текущи обучения – за затвърждаване и разширяване на придобитите знания и умения и обучение при смяна на работната ви позиция във „Фантастико“.

Социални придобивки и възможности за кариерно развитие

Високото заплащане е важно, но приятната работна среда, възможността за гъвкаво работно време, добронамерените колеги и социалните придобивки са от решаващо значение за това да се чувствате добре при нас в дългосрочен план. Погрижили сме се за всичко:

Получавате ваучери за храна и карти за намаление в определени заведения.

Ползвате безплатна спешна медицинска помощ.

Ставате част от различни партньорски програми на „Фантастико“, които ви осигуряват бонуси и отстъпки за продукти и услуги.

Възнаградени сте за всяко положено усилие. Заслугите ви са оценени с програмите за стимулиране на трудовата активност и спазване на стандартите при обслужване на клиенти на „Фантастико“.

Вашето кариерно развитие в рамките на веригата е истинска награда за нас!

92 % от управителите и заместник управителите на нашите търговски обекти както и 73 % от служителите в Централния ни офис са започнали работа във „Фантастико“ като продавачи или на друга подобна длъжност.

Подкрепяте българския бизнес и сте част от причината за създаване на нови работни места

Работите не само за себе си, но и за това децата и близките ви да живеят в по-добра среда. Ние искаме същото за вас и за себе си.

Създаваме работни места

„Фантастико“ е българската търговска верига, която се развива успешно и устойчиво. Откриваме най-малко по 2 нови магазина годишно, което означава, че осигуряваме минимум по 200 нови работни места всяка година. Не бихме се справили без отличната работа на нашите служители.

 

Стимулираме българските производители

Стоките, които купуват нашите клиенти са предимно на български производители. Работим с над 450 фирми-доставчици. Ние сме коректен партньор и платец и за нас трайните търговски взаимоотношения с производители на качествени български стоки са от ключови значение.

Кои сме ние

Търговска верига „Фантастико“ открива първия си супермаркет през 1991 година. Днес тя се състои от 38 магазина в София и 2 извън столицата – в град Кюстендил и в гр. Елин Пелин. Планира се поетапното отваряне на нови търговски обекти в Столицата.

Фантастико е модел за модерна търговия- всички супермаркети са оборудвани по най-съвременни технологии, със стилен интериор и осигурено максимално удобство както за клиентите, така и за работещите там.

Към момента във „Фантастико“ работят повече от 3 000 служители, като на всеки един се предлагат възможности за професионално обучение и развитие.

Как да кандидатствам за работа във „Фантастико“

Проверявайте обявените позиции на нашия сайт.

Кандидатствайте за тях на нашия сайт или ни изпратете своята автобиография и всички други документи, посочени в изискванията на конкретната обява, на имейл jobs@ff-bg.net.

 

Зададохме седем въпроса на служители, работещи в магазините от ТВ „Фантастико”:

1. От колко време работят в ТВ „Фантастико”? Къде и на каква длъжност са започнали?
2. Каква длъжност заемат в момента?
3. Намират ли удовлетворение в работата си?
4. Кое най-много им допада в ежедневната им работа?
5. Какво ги стимулира да работят за ТВ „Фантастико”?
6. Какви са плановете им за в бъдеще?
7. Какво обичат да правят в свободното си време?

 

Янислав Стойчев – ръководител отдел “Разчети”

Работя от 2005 г. ЗапIMG_5410очнах в Централен офис на длъжност счетоводител в отдел Разчети. Сега съм ръководител на отдел Разчети. Да, харесвам работата си. Постигнатите резултати са най – добрата оценка за положените усилия. Удоволстивие е да бъдеш част от екипа на бързоразвиваща се компания. Допада ми напрегнатата и динамична среда, работа в екип, която изгражда характер и личност. Отговорности и лоялност към колектива и партньорите, с които се контактува ежедневно.Стимулира ме финансовото възнаграждение, отношението на ръководството към персонала, възможността за развитие в йерархията.В професионален план ще продължа да бъда силно мотивиран да се развивам, самоусъвършенствам и да търся новости. В личен план – в най – скоро бъдеще ми предстои най – хубавото нещо – да стана баща.През свободното си време се занимавам с фотография, народна музика, поезия;

 

 

Весела Сапаревска експерт към „Административно-правен отдел“

Започнах работа в weselaТВ „ФАНТАСТИКО“ през 2008 г. на длъжност касиер в магазина в гр.София, Студентски град, ул. „Академик Борис Стефанов“ № 12.В момента длъжността, която заемам е „експерт, подбор на персонал“,към „Административно-правен отдел“ .Работата на тази длъжност, мога да определя като истинско предизвикателство, с което започва всеки един работен ден и удовлетворението, което изпитвам в края на деня, когато сме успели да се справим успешно с всички задачи.Ежедневното поставяне на различни цели и стремежът да достигнем до крайния резултат, както и усилията и екипната работа, са нещата, които най-много ми допадат в тази работа. За мен лично успешно изпълнената цел е мерило за добра екипна работа.Моята най-силна мотивация за работа в ТВ „ФАНТАСТИКО“ е възможността за развитие, която е реално постижима, достатъчно е човек да покаже желание за работа и добри резултати, за да може да му бъде гласувано доверие и да бъде развиван не само професионално, но и обогатяващ се като личност.Плановете ми за в бъдеще са свързани с ТВ „ФАНТАСТИКО“, тъй като имам желание да продължа да се развивам в тази област, а и общуването с различни хора е своеобразно трупане на житейски опит.Свободното си време обичам да прекарвам сред природата в компанията на най-близките ми приятели.

 

Марин Димитров – счетоводител отдел “Разчети”

Работя в ТВ „Фантастико“ отIMG_5411 10 години. Започнах във Фантастико в жк “Младост” 4 на длъжност продавач сектор “плодове и зеленчучи”.Към настоящия момент съм счетоводител отдел Разчети в централния офис на веригата.В работата най-много ми допада възможността за работа в млад и динамичен екип.Основният ми стимул за работа в ТВ „Фантастико“ е финансовото възнаграждение и коректното отношение между колегите, както и възможността за работа в голяма и все така бързо развиваща се компания.За в бъдеще се надявам да продължа професионалното си развитие в ТВ Фантастико.                                     В свободното си време се занимава основно със сторт и туризъм.

 

 

 

Боряна Петкова 23 години. – Касиер

SONY DSC

Работя в ТВ „Фантастико“ от месец Януари 2012г., като първата ми позиция беше „общ работник“ в ТВ „Фантасико“ жк. „Люлин 6“ . Продължих да се развивам, като касиер, както и в момента в ТВ „Фантастико“ жк. „Надежда 3“.Намирам удоволетворение от работата с хора, харесвам напрежението и забързаното ежедневие.За да работя в „Фантастико“ ме стимулира сигурността, колектива и заплащането, което е коректно и навреме.Смятам да продължа развитието си в ТВ „Фантастико“.
В свободното си време обичам да пътувам из България, да се срещам с приятели и да бъда със семейството си.

 

 

 

 

Виолета Велинова – Ревизор

sadf

Работя в ТВ „Фанастико” от месец март 2006 г. – девет  години. Започнах на длъжност “оператор ” в магазина в ж.к. Дружба – 1 , сега работя на длъжност “Ревизор” в централния офис на Веригата. Намирам удоволетворение в работата си и в колектива, с който работя. В работата най–много ми допада динамиката и работата с екип от професионалисти.Стимулира ме  възможността  за развитие в йерархията на фирмата, както и доброто заплащане. Плановете ми са свързани с професионално развитие. Обичам да съм сред природата, да се срещам с приятели и да съм със семейството ми.

 

 

 

 

Данаил Борисов – оператор

awsd

Работя във Фантастико от три години, като започнах в магазин Ф34 – Хаджи Димитър, оператор – въвеждане на данни стажант. Сега  съм оператор – въвеждане на данни старши в Централния склад на Фантастико. Да разбира се, затова и продължавам да работя.Харесва ми това ,че работя с много и различни хора, от който всекидневно научавам нови и полезни за мен неща.Намирам удоволствие също така и в динамиката на работния процес.

Стимулира ме начинът на работа,многообразието от дейности ,с който се сблъсквам , контактът между многото поколения е полезно преживяване за мен и времето прекарано в работа минава напълно неусетно.Също така създадох много приятелства ,между които е и настоящата ми приятелка,с която съм много щастлив. За в бъдеще мисля да продължа да работя на заеманата от мен длъжност във Фантастико, защото работата с компютри винаги ми е доставяла удоволствие. През свободното си време обичам да спортувам , а именно да карам ролери в стил още нов за България -freestyle skaiting.Целта на това занимание е да направиш сложни фигури минавайки между поставени  на равно разстояние помежду си конуси.

 

Петя Плючарска, 30 г., управител на магазин

Работя във „Фантастиworker3ко” от 11 години – от 10.10.2001 г. Започнах като продавач на сектор “Козметика” в магазина в жк „Люлин 6”; продължих да се развивам като заместник управител в магазина в жк ”Драгалевци”, а към днешна дата вече съм управител на хипермаркета в жк “Люлин 6”.
Дали намирам удовлетворение в работата си? Определено „Да“! Харесва ми това,че работя с много хора. Взимам решения, харесва ми дори напрежението в работата ми. Единадесет години работа в ТВ “Фантастико” са красноречиво доказателство за това.
Много са нещата от ежедневието, които ми допадат, но може би най-много е работата с хората – контактът с клиентите и колегите.
За да работя във „Фантастико” ме стимулира на първо място заплащането, което е добро и винаги навреме, и на второ място – възможността за развитие. Ето аз започнах като продавач, минах през длъжност “касиер”, “заместник управител” и вече съм “управител” на магазин с персонал от 100 човека.
Имам планове като всеки човек. Относно работата – искам да продължа да работя в ТВ “Фантастико”, защото харесвам това, което правя и да усещам удоволствието от добре свършената работа.
Свободното си време отделям за кино, фитнес и да се забавлявам с приятели.

 

Петър Илиев – Ревизор

11749839_1144268482255600_630140199_n

Работя в ТВ „Фантастико“ от 12 години. Започнах работа на длъжност Оператор в магазин Фантастико – Люлин . В момента съм на длъжност Ревизор.Работата ме удовлетворява, защото има възможност за развитие и надграждане.Най-много ми допада това, че работя в динамична среда с добър колектив и всеки ден попадам в различни ситуации и казуси, за които търся решение.Стимулът ми за работа е добрият колектив, възнаграждението което получавам и възможността за развитие.Плановете ми за в бъдеще са да продължа да усъвършенствам знанията и уменията си и работата в екип.В свободното си време обичам да миксирам музика и да се разхождам сред природата.

 

 

 

 

Кирил Тодоров, 24 г., търговски сътрудник

kircho

Работя в ТВ “Фантастико” вече почти 5 години. Започнах на длъжност “продавач” в магазина в жк “Студентски град”, преминах през длъжност “мърчандайзер” и сега работя на длъжност “търговски сътрудник” за сектор „Плодове и зеленчуци” в централния офис на Веригата.
Харесвам работата си. Харесвам колектива, в който работя и колегите си от другите отдели.
За работата във „Фантастико” ме стимулира доброто заплащане и гъвкавото работно време.
Плановете ми за в бъдеще са да продължавам работа във веригата и да се развивам в нея.
В свободното си време спортувам, активен спортист съм – акробат, печелил състезания.

 

 

 

Данаил Минчев, 24 г., нощен отговорник

worker6

Работя във „Фантастико” от около 4 години. Първо започнах като продавач на сектор “Алкохол” в магазина в жк “Студентски град”, сега пак работя в него, но нощна смяна – като нощен отговорник, което е нещо като управител на магазина през нощта. Работата през нощта е свързана с трудното свикване с различен режим на почивка, работа и сън, но пък ми дава възможност да се издържам сам доката уча.
Харесвам много работата си, въпреки че не е лека. За това ми помага добрият екип, с който работя.
Стимулът ми за работа в ТВ „Фантастико” е възможността за професионално развитие, искам да продължа да се развивам.
В близко бъдеще работата във “Фантастико” ще продължава да ме удовлетворява, а за далечно бъдеще все още нямам планове.
Свобдното си време прекарвам с въдица в ръка – запален рибар съм.

 

 

 

malka Владимир Вълчев, 32 г., счетоводител

Започнах работа в ТВ “Фантастико” преди около 11 години като контрольор-охрана в магазина в жк “Красна поляна”.
В момента съм счетоводител в Централния офис на Веригата. Работата ми е напрегната и е свързана с моного отговорности, но съм доволен от условията и колектива, в който работя.
В работата най–много ми допада възможността да контактувам с хора от различни среди, служители на банки, НАП, НОИ и със счетоводните отдели на фирмите, с които работим.
Работата в такава голяма и бързо развиваща се компания е стимул да дадеш най-доброто от себе си. Но в най–голяма степен ме стимулира доброто заплащане и възможността да се развиваш в йерархията на фирмата.
Както на всеки млад човек, и моите планове са свързани със семейство и професионално развитие.
В свободното си време обичам да танцувам български народни танци.

 

 

 

lenkoЛенко Дундаков, 31 г., управител на супермаркет

1. Работя в Фантастико от 11 години. Започнах във Фантастико в жк “Бъкстон” на длъжност продавач сектор “мляко”.
2. В момента съм управител на Фантастико Ф30.
3. Факта, че е една от малкото фирми, в които развитието ти зависи единствено и само от собствените ти качества и желание за работа. Разбира се и от доза късмет.
4. Динамиката и работата с хора, персоналът на магазина и фирмите доставчици са едни от нещата, които най-много ми допадат в работата.
5. Финансовото възнаграждение и коректното отношение на ръководството спрямо персонала.
6. В професионален план надявам се да продължавам да работя в ТВ Фантастико и както досега да се чувствам удовлетворен от добре свършената работа. В личен – да се грижа за дъщеричките ми и да гледам как растат.
7. Обичам да пътувам, да се срещам с приятели и да ходя на фитнес.

 

kas

 Александра Петрова – 21 години, касиер

Работя в ТВ „Фантастико” от 2 години и 3 месеца. Започнах в магазина в жк „Надежда 1” на длъжност „касиер”.
В момента работя като „обучаващ касиер” към Централния офис на Веригата.
Да, намирам удовлетворение в работата си, заради наложените правила и всеотдайността към клиентите.
Допада ми динамиката на работното място и контактът с различни клиенти и колеги в магазините.
Стимулира ме доброто и коректно заплащане и разбира се възможността за професионално развитие.
За в бъдеще смятам да продължа да работя във Веригата с цел развитие.Обичам предизвикателствата и всяка нова стъпка в работата ми дава стимул и още по-голямо желание да дам възможно най-доброто от себе си.
Свободното си време предпочитам да прекарвам със семейството си и приятели.

 

 

 

 

 

Loading...