списък с покупки
Запишете желаните от вас продукти за пазаруване и ги споделете с останалите членове на семейството.
Историята говори

Търговска верига „Фантастико” е основана през 1991 г. с откриването на първия от веригата супермаркети, на ул. „Оборище” №72. Така компанията започва своето експанзивно развитие и днес управлява 41 супермаркета. Всичките търговски обекти са ситуирани на територията на гр. София, като в края на 2006 г. „Фантастико” разшири своята структура с първия си обект извън столицата, а именно в гр. Кюстендил. През 2017г. беше отворен и вторият супермаркет извън София – в гр. Елин Пелин.

about-care-0

 

В сегашно време

Всички супермаркети от Веригата са изградени в съответствие със световните тенденции и местните нормативни изисквания в оборуването и начина на обслужване. Отличават се със специфична, модерна визия на интериора, която придава изключителност на всеки един обект, топлина, уют и комфорт.

С грижа за клиента

Търговските обекти на „Фантастико” разполагат с банкомати, имат инсталирани терминали за разплащане с международни и национални кредитни и дебитни карти. За максимален комфорт на клиентите в магазините от Веригата може да се пазарува с талони за храна на държавни учреждения и частни фирми, както и с ваучери за храна.

В голям брой от супермаркетите се предлага разнообразие от допълнителни услуги, а именно:

 Развиваме се постоянно

Във всички търговски обекти „Фантастико” са заети над 3000 служители, като на всеки един се предоставя възможност за професионално развитие.
Компанията осъществява спонсорство под различни форми, подпомага фондации, домове за деца, спортни състезания, генерален спонсор е на турнири по боулинг от веригата „Фантастико оупън” и други мероприятия с обществена значимост.
За постигане на положителни пазарни резултати ТВ „Фантастико” се стреми към високо качество на обслужване на своите клиенти. На всеки 7 дни се издава специална рекламна оферта “Фантастико пост
”, в която се представят различни продукти с атрактивни цени.

 Собствени марки

От месец август 2004 г. компанията успешно разработи четири собствени търговски марки, под които се произвеждат хранителни, нехранителни стоки и храни за животни – “ФФвкус”, „ФФдом”, ФФ4лапи” и „ФФбутик”, с които се цели постигане на високо качество и най-нисък ценови клас с изключение на „ФФбутик”, които са позиционирани в по-високия ценови сегмент.

Удобството да пазаруваш

Работното време на търговските обекти е съобразено с нуждите на клиентите с цел постигане на максимално удобство и улеснение за тях.

Loading...